Позашляховий мінівен Toyota надійшов у продаж

Toyota Innova Sport Touring – задньопривідний міні-вен підвищеної прохідності.

В Індії представили новий міні-вен Toyota Innova Sport Touring. Його позиціонують, як модель підвищеної прохідності, а в його основі лежить рамний пікап Toyota Hilux.

Позашляховий мінівен Toyota можна впізнати за зміненою решіткою радіатора, в стилі кросовера Toyota Highlander. Крім того, у нього збільшений кліренс і передбачено захисний пластиковий обвіс.

В оздобленні салону поєднуються шкіра з яскраво-червоними швами і вставки «під дерево». Всі Toyota Innova Sport Touring – семимісні. Базова комплектація передбачає мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм, 7 подушок безпеки і систему стабілізації.

На вибір запропоновано 2,7-літрову бензинову «четвірку» на 166 к.с., а також турбодизелі об’ємом 2,4 л (150 к.с.) і 2,8 л (175 к.с.). Доступні 5-ступінчаста механічна або 6-ступінчаста автоматична КПП, а ось привід – тільки задній.

Ціна Toyota Innova Sport Touring в Індії становить від $27 500. Поки що позашляховий міні-вен Тойота планують продавати тільки в азійських країнах, хоча рамна модель з великим кліренсом безсумнівно підходить і для українських реалій.


Не пропустіть