Новий Renault Duster вперше показали на відео

Офіційна прем’єра кросовера другого покоління має відбутися у четвер, 22 червня

В інтернеті з’явився перший відеоролик, В якому показані випробування кроссовера Dacia Duster наступного покоління (в нас продається під брендом Renault). За попередніми даними, офіційна прем’єра новинки відбудеться в четвер, 22 липня.

Зовнішність вседорожника прихована за камуфляжем. Імовірно, новий Duster отримає завужені фари головного світла, інший капот і модернізовану радіаторну решітку.

Як очікується, в основу другого Duster ляже модернізована платформа нинішньої моделі. Зокрема, кросовер отримає перенастроєні амортизатори і пружини, а також новий стабілізатор поперечної стійкості.

Раніше повідомлялося, що у новинки з’явиться модифікація з семимісцевим салоном, яка отримає приставку Grand в назві. Renault Grand Duster буде приблизно на 200 мм довший стандартного автомобіля – його довжина складе близько 4700 мм, а багажник при прибраному третьому ряді крісел зможе вмістити до 650 літрів вантажу. Renault Grand Duster буде конкурувати з Kia Sorento і Hyundai Santa Fe.

Кросовер буде пропонуватися з новим 1,2-літровим бензиновим турбомотором потужністю 125 к.с., який здатний поєднуватися з шестиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями.

Крім того, 1,5-літровий дизельний мотор замінять 130-сильним наддувним агрегатом, що видає 130 кінських сил. За іншою версією, нинішній двигун піддасться істотній модернізації, щоб відповідати екологічним нормам «Євро-6».


Не пропустіть