Опубліковані зображення нового Ford Focus в трьох кузовах

У Мережі з’явилися зображення нового покоління автомобіля Ford Focus, який можна розглянути в трьох кузовах: седан, хетчбек і універсал.

Очікується, що новий Форд Фокус 2018 отримає перероблений дизайн кузова, а також ряд інноваційних рішень. Від попередньої генерації цієї моделі автомобіль збереже лише свою фірмову радіаторну решітку, а вся інша частина екстер’єру буде видозмінена частково або повністю.

Автомобіль отримає нову головну оптику, оновлені задні ліхтарі і нові бампери. Новий Фокус також повинні оснастити системою повного приводу, просунутою системою навігації, мультимедійним комплексом з розширеною кількістю функцій і багатьма іншими корисними доповненнями.

Новинка була розроблена на платформі Global C, що використовувався раніше при створенні третьої генерації Focus. Незважаючи на використання старої бази нове покоління Фокуса скине в у вазі близько 50 кг, а його колісна база зросте на 50 мм.

У моторну лінійку автомобіля повинні увійти атмосферні двигуни з сімейства EcoBoost на 100, 125 і 139 кінських сил, а також турбовані агрегати на 1,5 і 2-літра.


Не пропустіть