Оновлений BMW M5 помічений на тестах на Нюрбургринзі (Відео)

На німецькому гоночному треку Нюрбургринг помічений закамуфльований прототип супер-седана BMW M5 2018 модельного року. Очікується, що новинка буде представлена ​​публічно вже незабаром, а продажі стартують на початку 2018 року.

Свіжі шпигунські фото оновленого BMW M5 2018 з’явилися в розпорядженні європейського автомобільного видання AutoEvolution. Судячи з фото, новий «заряджений» седан отримав «фамільну решітку радіатора, а також більш завужену і агресивну передню оптику, ніж у стандартних моделей BMW 5-Series. Задня частина кузова примітна розширеними дифузорами і оновленими освітлювачами.

Як повідомлялося раніше, новий BMW M5 отримає систему повного приводу xDrive, а для більш доступних версій моделі буде збережена задньопривідна компоновка. У ролі трансмісії виступить 8-діапазонний «автомат», який, за словами розробників розроблений спеціально для даної моделі.

Що стосується технічних характеристик, то новий BMW M5 буде приводиться в рух бензиновим V8 з системою подвійного турбонаддуву, який зможе генерувати не менше 600 кінських сил. На допомогу водієві прийде адаптивна трекова підвіска, підсилювач керма і спортивні гальмівні механізми. Не виключено, що BMW M5 буде представлений вже в вересні на автосалоні у Франкфурті.


Не пропустіть