Новий BMW 3-Series проходить тести в серійному кузові

Популярний седан BMW 3-Series готується увійти в сьоме покоління, тому німецькі розробники вивели на тести прототип новинки. Відзначається, що новий седан проходить тести в повністю серійному кузові і з товарною оптикою.

Судячи по свіжих шпигунських фото, які з’явилися на сторінках американського автомобільного видання motor1, новий BMW 3-Series проходить фінальні дорожні випробування в щільному камуфляжі, однак експерти змогли розглянути деякі особливості дизайну моделі. Перш за все варто відзначити серійну передню оптику типу «очі ангела», яка стала більш звуженою і незграбною. Маскування не дає зрозуміти, чи будуть фари візуально об’єднані з решіткою радіатора.

Вертикальні промені решітки радіатора нового BMW 3-Series надають автомобілю більш агресивний зовнішній вигляд, але фальш панель на верхній частині радіатора не дозволяє повноцінно оцінити дизайн. Що стосується задньої частини кузова, то тут седан отримав зовсім інші освітлювачі, які, як очікується, будуть частково розташовані на кришці багажника.

Примітно, що камуфляж не здатний приховати збільшені розміри нового BMW 3-Series – модель отримала більш довгі задні двері, що свідчить про збільшення колісної бази. Нова модульна платформа CLAR здатна додати вільного простору в салоні, а також збільшити багажне відділення.


Не пропустіть