Toyota Land Cruiser Prado 2018: офіційна прем’єра культового позашляховика (Фото)

Японці представили оновлену версію популярного позашляховика

На оновлений Прадо приємно подивитися: нарешті-то японці рестайлінгом не зіпсували машину! І дійсно, наступивши ногою на горло власній фантазії, стилісти Тойоти пожертвували химерністю на шкоду естетиці. Загалом, молодший Круізер став виглядати набагато краще. Хоча в цілому добре помітно, що це все та ж модель 150-ї серії. Техніка ж практично залишилася незмінною: злегка освіжили кузов на колишньої рамі, та й інші вузли з агрегатами не піддалися змінам.

А ось по частині обладнання Prado багато в чому уподібнився старшої за рангом «двохсотці». З’явилася система кругового огляду, та не проста, а з «прозорим капотом»: картинка з передньої камери передається на екран з невеликою затримкою, при цьому на неї накладається зображення коліс машини і уявна лінія капота. Також додався комплекс активної безпеки Toyota Safety Sense з функціями автоматичного гальмування, виявлення пішоходів і моніторингу мертвих зон – плюс цілий набір зимових «утеплювачів» на кшталт обігріву лобового скла і підігріву задніх сидінь.

Начинка залишилася колишня, але ціна напевно підніметься, причому досить відчутно. Тим же, кому не вистачить грошей на Prado, зможуть придбати позашляховик Fortuner, продажі якого почнуться восени.


Не пропустіть