«Гелік» наступного покоління: нові фотографії

У Мережі з’явилися нові шпигунські фотографії позашляховика Mercedes-Benz G-Class наступного покоління. Знімки інтер’єру автомобіля опубліковані в Інстаграмі користувачем  mb.cars  

На початку листопада вже з’являлися знімки інтер’єру нового «Геліка», однак тоді був відображений лише макет салону, показаний на презентації автомобіля для ЗМІ. Тепер же з’явилися зображення «живого» позашляховика, включаючи знімки центрального тунелю і заднього ряду крісел, яких не було раніше.

Судячи з фотографій, у G-Class з’явиться повністю новий інтер’єр з 12,3-дюймовим дисплеєм мультимедійного комплексу і тачпадом, як на інших сучасних моделях «Мерседеса». Селектор трансмісії переміститься на рульову колонку.

«Гелік» залишиться рамним, отримає більше алюмінієвих елементів в конструкції (позашляховик стане легше приблизно на 160 кілограмів), електромеханічний підсилювач рульового управління замість гідропідсилювача, нову підвіску і іншу лінійку двигунів.

У позашляховика з’явиться шестициліндровий дизель об’ємом 2,9 літра і турбірована «вісімка» об’ємом чотири літри. Агрегати зможуть працювати в парі з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач.

Публічний дебют моделі пройде на січневому моторшоу в Детройті.


Не пропустіть