Опубліковано офіційний відеотизер нового Audi A6

Німецька компанія Audi оприлюднила першу тизерну відеозапис з новою генерацією седана A6. Очікується, що автомобіль офіційно дебютує в рамках міжнародної автовиставки в Женеві, Швейцарія.

Опублікований ролик триває всього 25 секунд, проте дозволять розглянути велику радіаторну решітку, інший передній бампер, світлодіодні фари, а також частково розкриває дизайн інтер’єру. Варто відзначити, що в салоні нового Audi A6 з’явилася повністю цифрова приладова панель. Раніше в мережу вже потрапляли шпигунські знімки моделі, судячи з яких новинку виконають в стилістиці останніх Audi A8 і A7.

Що стосується моторної гами Audi A6 2019 модельного року, в неї увійдуть турбовані агрегати з чотирма і шістьма циліндрами. Автомобіль може оснащуватися в тому числі 3,0-літровим мотором TFSI, який здатний розвивати 340 кінських сил. У тандемі з двигуном працюватимуть 7-ступінчаста роботизована коробка передач S tronic і фірмовий повний привід quattro ultra.

Крім того, модель перетворять на «м’який» гібрид, обладнавши її 48-вольтним стартер-генератором і літій-іонною батареєю. Пізніше планується випустити спортивний варіант виконання Audi S6, а також версію в кузові універсал, яка за традицією отримає приставку Avant до назви.


Не пропустіть