Названо дату прем’єри нового Volkswagen Touareg (Відео)

Преміальний кросовер Volkswagen Touareg буде представлений в Пекіні 23 березня. На це вказує офіційне відео, опубліковане німецькими машинобудівниками в інтернеті.

Складання моделі Volkswagen Touareg ведеться в Словаччині. Судячи по новому відеоролику, саме звідси демонстраційний екземпляр моделі поїде в Пекін. Столиця Китаю була обрана німцями невипадково, адже Піднебесна є найбільшим авторинком у світі, на якому популярність кросоверів стрімко зростає.

Також нещодавно в інтернеті був опублікований відеоролик, присвячений не тільки новому Volkswagen Touareg, але і його попереднім поколінням. Так, в сюжеті можна побачити безпілотну версію позашляховика, представлену ще в минулому десятилітті. Також по відео можна звернути увагу на те, що за 16-річну свою історію машина не втратила впізнаваності при зміні поколінь. Також буде і з новою її версією, однак відомо, що вона стане елегантнішою, але не без спортивних обрисів.

Новий Volkswagen Touareg став легше на 100 кілограмів завдяки новій архітектурі, на якій його побудували. Автомобіль обзавівся найсучаснішими асистентами. Крім того, машина отримала повністю цифрову приладову панель і мультимедійну установку з великим тачскріном. Крім того, кросовер буде економити більше палива, але стане потужнішим.

Кросовер Volkswagen Touareg на конвеєрі з 2002 року. На світовому ринку продано понад мільйон примірників преміального позашляховика.


Не пропустіть