Дебют нового покоління Volkswagen Touareg 2019 (Відео)

Німецький концерн Volkswagen в рамках міжнародного автосалону в Пекіні представить нове покоління позашляховика Volkswagen Touareg 2019 модельного року. Трансляція публічного дебюту відбудеться сьогодні, 23 березня.

Виробництво нового покоління позашляховика Volkswagen Touareg налагоджено в Братиславі, Словаччина, але для публічного дебюту модель подолала 16 500 до Пекіна, КНР. Новинка є флагманським позашляховиком бренду, але довгоочікуваний SUV НЕ буде виведений на ринки Північної Америки через нещодавній «дизельний скандал», який зіпсував репутацію компанії.

Очікується, що новий Volkswagen Touareg в плані зовнішності отримає багато спільного з флагманським седаном Volkswagen Phaeton, але при цьому дизайнерські риси будуть дистанціювати модель від «молодшого» Volkswagen Tiguan.

У салоні Volkswagen Touareg з’явиться повністю цифрова приладова панель розмірністю в 12 дюймів, а інформаційно-розважальний центр збільшиться до значних 15 дюймів. Моторну лінійку моделі, як очікується, складуть бензинові і дизельні V6, а також гібридна установка і потужній дизельний V8. Продажі позашляховика стартують до кінця нинішнього року.


Не пропустіть