Абсолютно новий Subaru Forester: опублікували фото

За два дні до прем’єри чергового покоління кросовера японська преса зуміла зруйнувати всю інтригу

На даний момент відомо лише, що нове покоління кросовера переїде на платформу Subaru Global Platform (SGP) – ця архітектура також служить основою для останньої Impreza. А от інші подробиці представники японської марки усіма силами намагалися приховати до середи, так як прем’єра «Форестера» запланована на 28 березня.

Однак журналістам з японського видання Best Car Web вдалося зруйнувати цей задум: ​​представники преси не тільки роздобули важливі подробиці, що стосуються техніки, а й опублікували кілька фотографій прийдешньої новинки! Притому фотографій великих і якісних. Так що яким буде новий «Форик», ми можемо побачити прямо зараз.

Best Car Web повідомляє, що для «Форестера» інженери «Субару» вирішили відмовитися від механічних коробок передач і турбованих бензинових моторів. Але чому, ми поки не знаємо – почекаємо, що скаже представники марки під час презентації. (Преса вважає, що відмова від «механіки» продиктувала розумна система активної безпеки EyeSight).

Ситуація з моторами, як запевняють журналісти, буде такою: на вибір публіці запропонують тільки атмосферники об’ємом 2,0 і 2,5 літра. У трансмісії, по всій видимості, буде встановлений оновлений варіатор Lineartronic (в його конструкції замість ременя використовується ланцюг), з яким дружить фірмова субаровская позашляхова система X-Mode.


Не пропустіть