Продемонстрували нові фотографії бюджетного кросовера Skoda Kamiq

У Мережі з’явилися шпигунські фотографії бюджетного кросовера Skoda Kamiq. Раніше в ЗМІ були показані знімки машини з бази Міністерства промисловості Китаю. Нові кадри показав портал Autohome.

Основою для Skoda Kamiq послужила платформа MQB. Автомобіль орієнтований на китайський ринок. При габаритах в 4390х1781х1593 мм при колісній базі розміром 2610 мм. Автомобіль сумірний з кросовером Hyundai ix25, який вже пропонований в КНР. У нас ця модель більш відома як Creta.

Китайські ЗМІ інформують, що Skoda Kamiq отримає для ринку КНР 1,5-літровий 110-сильний мотор. Можливо, мається на увазі агрегат нової лінійки ЕА211 Evo. Зараз він пропонується тільки в Піднебесній. Незабаром він може поширитися на глобальному ринку, щоб змінити застарілий 1,6-літровий мотор в моделях Skoda. Швидше за все, новий бюджетний кросовер буде виключно передньопривідним.

25 квітня в Пекіні відкриється мотор-шоу, і є ймовірність, що на ньому дебютує Skoda Kamiq. Очікується, що машина стане на конвеєр китайського СП Volkswagen та SAIC. На ринку автомобіль з’явиться наступного літа. Новинка стане найдоступнішим SUV чеського автопрому.


Не пропустіть