Volkswagen почав випробування популярного Golf нового покоління

Volkswagen Golf нового покоління з’явиться влітку 2019 року. Хетчбек стане легше попередника на 70 кілограмів

Volkswagen почав дорожні випробування моделі Golf восьмого покоління, серійне виробництво якої почнеться в червні 2019 року. Перші шпигунські фотографії новинки опублікувало онлайн-видання Carscoops.

На знімках зображений так званий «мул» – агрегати автомобіля обкатуються під кузовом моделі поточного покоління. За попередніми даними, в зовнішності новинки використовують дизайнерські риси ліфтбека Arteon і кросовера Touareg, а також прототипу Golf GTE Sport, представленого в 2015 році.

У салоні помітний селектор трансмісії, запозичений у нового «Туарега», а також кілька великих дисплеїв. Восьмий «Гольф», як і «молодша» модель Polo, буде пропонуватися з повністю цифровою панеллю приладів.

В основу Golf ляже істотно модернізована модульна платформа MQB, завдяки чому він стане легше на 35-70 кілограмів. Лінійка двигунів включить великий перелік турбованних бензинових двигунів, а також гібридну силову установку.

Раніше повідомлялося, що загальний розмір інвестицій в розробку наступного «Гольфа» складе близько 1,8 млрд євро, а на підготовку до виробництва витратять ще близько 3 млрд євро.


Не пропустіть