KIA Sportage 2019 модельного року повністю розсекречений

Компанія KIA вже найближчим часом представить оновлену версію популярного кросовера Sportage, який зараз був повністю розсекречений на офіційних зображеннях, і найімовірніше дебютує в жовтні 2018 року на Паризькому автосалоні.

До кінця 2018 року повинен пройти дебют рестайлінгової версії KIA Sportage 2019 модельного року, яка вже неодноразово потрапляла на фото. Однак після публікації шпигунських фотографій без камуфляжу прес-служба компанії вирішила самостійно розсекретити автомобіль, і опублікувала реальні зображення майбутньої новинки.

Таким чином, вперше випала можливість розглянути оновлений кросовер у всіх подробицях. Причому побачений дизайн кросовера підтверджує той факт, що південнокорейська компанія серйозно націлена на європейський ринок і активно адаптує дизайн під місцеві переваги.

Так, оновлена версія обзавелася головною оптикою в стилі KIA Cerato нового покоління, яке було продемонстровано ще на початку року в Детройті. Крім того радіаторна решітка отримала інший дизайн, хоч і залишилася в фірмовому стилі, також були переглянуті бампера. Також по фотографіях видно, що крос Sportage 2019 модельного року отримає нову вихлопну систему, а також нові легксоплавні диски з унікальним дизайном.

У слід за дизайном екстер’єру без змін не залишиться і дизайн салону, де з’явиться нова повністю електронна панель приладів, великий дисплей інформаційно-розважальної системи нового покоління, а також шкіряні спортивні сидіння.

Рестайлінг вплине і на технічне оснащення бестселера компанії. Таким чином, для покупки стане доступна гібридна модифікація, яка буде використовувати в якості ДВЗ турбодизель агрегат в парі з електромотором, який виконує роль стартер-генератора.

В іншому моторна лінійка залишиться колишньою крім двигуна CRDi 1,7 літра, який буде замінений на новий мотор U3 CRDI з робочим об’ємом 1,6 літра і потужністю до 115 і 136 кінських сил.


Не пропустіть