Офіційно презентували оновлений Ford Mustang Shelby GT350

Спортивне купе Ford Mustang Shelby GT350 здобуло перше з 2015 року оновлення, після якого автомобіль отримав ряд змін.

Зокрема, для оновленого Ford Mustang Shelby GT350 була доопрацьована аеродинаміка, а також шасі, причому при доопрацюванні інженери американської компанії використовували досвід заводської гоночної команди, а також деякі рішення від GT500.

Ford Mustang Shelby GT350 тепер позиціонується, як автомобіль 2019 модельного року. У нього з’явилася переналаштована підвіска MagneRide, з’явилися нові пружини, амортизатори з феромагнітною рідиною, а також були змінені алгоритми роботи електропідсилювача керма, системи стабілізації і гальм Brembo.

Ще оновлений спорткар отримав нові колісні диски розміром 19 дюймів, а також повноцінне антикрило, яке прийшло на зміну задньому спойлеру.

Моторна гамма Mustang Shelby GT350 не змінилася і під капотом все також встановлюється восьмициліндровий двигун об’ємом 2,5 літра. Потужність двигуна становить 533 к.с., а показник крутного моменту становить 582 Нм.

У парі з двигуном працює шестишвидкісна механічна коробка передач. При бажанні клієнт зможе замовити в автомобіль аудіосистему Harman з 12 динаміками.

На американському ринку оновлений Ford Mustang Shelby GT350 оцінили в 57 тисяч доларів.


Не пропустіть