Porsche офіційно представила оновлений кросовер Porsche Macan

Прем’єрний показ оновленого кросовера Porsche Macan відбувся в Шанхаї. Модель 2019 модельного року надійде в продаж на європейський авторинок цієї осені.

Одним з яскравих оновлень рестайлінгового кросовера Porsche Macan стали задні ліхтарі, які тепер з’єднані між собою світлодіодною смужкою. Крім цього в моделі змінилися бампери і з’явилися нові світлодіодні фари. Розширилася і колірна гамма кросовера.

У салоні Porsche Macan можна помітити інформаційно-розважальну систему з 11-дюймовим екраном, тоді як у доресталінгового автомобіля екран був розміром 7 дюймів. Мультимедійна система отримала підтримку голосового управління, а також навігацію.

Опціонально клієнт зможе замовити кермо від Porsche 911, обігрів лобового скла і іонізатор повітря. Ще оновлений кросовер отримав перенастроєне шасі, семишвидкістний робот PDK і електроніку. Для європейської версії моделі буде доступний дволітровий турбодвигун, який видасть не 252 к.с., а 245 к.с.

У версії Macan S буде турбомотор V6 3.0 з віддачею 354 к.с. замість 340 к.с. У топовому виконанні Porsche Macan отримав бітурбованний 2,9-літровий агрегат. Його потужність складе 440 к.с. Варіант автомобіля Macan GTS представлять пізніше.

Відповідно до неофіційної інформації, кросовер надійде в продаж і з дизельним мотором, розробку якого в компанії вже завершили. Потужність дизеля буде близько 300 к.с. Дизельна модифікація може бути представлена ​​до кінця року.
Першим ринком, де з’явиться оновлений Macan, стане Китай. Там продажі стартують в серпні. Про ціни і комплектації буде оголошено пізніше.


Не пропустіть