Bugatti опублікувала відео нової моделі Divo

Bugatti готується представити Divo на заході в Пеббл-Біч в наступному місяці. Перед прем’єрою він опублікував короткий відеоролик.

Очікується, що гіперкар Divo матиме форму купе і буде орієнтований, в першу чергу, на комфортне водіння. Divo отримав своє ім’я на честь одного з гонщиків Bugatti – Альберта Диво, який двічі виграв Targa Florio.

Незважаючи на те, що новинка має багато спільного з моделлю Chiron, включаючи архітектуру, компанія зробила все, щоб дистанціювати гіперкар від неї. Він також повинен бути орієнтований на маневреність і якість їзди, а не на швидкість. Швидше за все, машина отримає більш агресивні форми аеродинамічний боді-кіт, більш жорстку підвіску і, можливо, трохи втратить у вазі. Частково її зовнішній вигляд можна побачити в короткому відео, розміщеному на Facebook.

Ці нововведення зроблять гіперкар навіть більш комфортним для водія, ніж Chiron Sport. Цілком ймовірно, він буде оснащений тим же 8.0-літровим чотирициліндровим двигуном W16, що і Chiron. Його потужність становить 1 479 к.с.

Новинка буде випущена обмеженою серією в кількості 40 одиниць вартістю близько $ 6 млн кожен.


Не пропустіть