У мережу потрапили перші зображення нового кросовера FAW Besturn T77

В інтернеті з’явилися кілька рендерів ефектного кросовера FAW Besturn T77. Автомобіль показаний з декількох сторін, що дає повне уявлення про його зовнішність.

Китайські машинобудівники показали в Мережі кілька офіційних візуалізацій нового кросовера FAW Besturn T77. Автомобіль по габаритах поступається моделі X80, але саме він стане флагманом, так як в ньому більше розкоші та стилю.

Зовнішність FAW Besturn T77 демонструвалася і раніше, але не так детально, як тепер. Крім того, китайці показали частину салону автомобіля, завдяки чому ясно, що внутрішній простір машини зроблено зі смаком. Інтер’єр примітний усіченим рульовим колесом і великим віртуальним кокпітом, сполученим з екраном мультимедійної системи. В кросовері FAW Besturn T77 є голографічний помічник, який працює в образі дівчини в стилі аніме. З ним користувач зможе взаємодіяти за допомогою голосових команд. Всього в системі є три персонажа.

Раніше очікувалося, що кросовер оснастять турбованною установкою 1.5. Тепер ходять чутки, що машина отримає бензиновий агрегат 1.2 з турбонаддувом віддачею 143 к.с., що комплектуються МКПП і РКПВ. FAW Besturn T77 повинен з’явитися на ринку протягом нинішнього року.


Не пропустіть