Компанія Porsche представила особливе купе Porsche 911 Project Gold

Фахівці Porsche Classic спільно з «материнською» компанією Porsche представили унікальний в своєму роді спорткар Project Gold. У цій моделі використовували кузов купе 993, який випускався з 1994 по 1998 р, і за цей час було вироблено 6,5 тис. примірників.

Ексклюзивний Project Gold отримав послідовний VIN-код, який слідує за останньою випущеної моделлю Porsche 911 Turbo (993).

У рух «золотий» спорткар приводиться 450-сильним мотором потужністю 3,6-літра. Пару йому складає механічна трансмісія і повний привід.

Над зовнішністю автомобіля, а також його салоном працювали фахівці Porsche Classic і Porsche Exclusive Manufaktur, які підбирали кольори та оздоблювальні матеріали.

В цілому інтер’єр машини перетинається з дизайнерськими рішеннями сучасного Porsche 911 Turbo S Exclusive Series, який був представлений в минулому році.

Project Gold буде публічно представлений в наступному місяці на заході Porsche Rennsport Reunion. Пізніше цей ексклюзивний автомобіль продадуть з аукціону RM Sotheby’s.

Всі отримані з продажу кошти будуть спрямовані у фонд Ferry Porsche Foundation. Варто відзначити, що створений автомобіль не отримав сертифікат для дорого загального призначення.


Не пропустіть