Під час тестів помітили новий великий кросовер Hyundai (Фото)

Як з’ясувалося, компанія Hyundai готує до випуску новий семимісний кросовер. Автошпигуни сфотографували транспортний засіб під час тестів, що проходили в Китаї.

В даний час інженери Hyundai проводять тестові випробування нового автомобіля, що належить до сегменту SUV. Мова йде про флагманську модель, побудованої на базі кросовера ix35. Саме це шасі використовується для тестових заїздів в умовах пересіченій місцевості. Машина, сфотографована під час їзди по лісовій дорозі в Китаї, скоріше за все виявиться семимісною, так як базова версія позашляховика стала довшою. Як вважають експерти, в даному випадку мова йде саме про новий транспортний засіб, який породить нову лінійку південнокорейського бренду, так як інформації про розширення вже наявного модельного ряду не надходило.

На сьогоднішній день інших подробиць про новинку немає. Основа в особі Hyundai ix35, що використовується в якості бази для випробування, доступна лише на території Китаю. Ймовірно, новинку також планують реалізовувати на цьому ринку. Не виключено, що силові агрегати також виявляться запозичені від попередника.


Не пропустіть