Новий BMW X7: гігантський як Escalade і розкішний як Rolls-Royce (Фото)

Чекати довелося досить довго, і ось, нарешті, BMW X7 G07 тут! І він такий гігантський, яким ми його і представляли.

Семимісний флагман сімейства X – перший в своєму роді. Він був розроблений, щоб боротися з іншими преміальними повнорозмірними кроссоверами типу Mercedes GLS, Range Rover і навіть Cadillac Escalade і Lincoln Navigator.

Маючи довжину 5151 мм, ширину 2000 мм і висоту 1805 мм, новий X7 є найпотужнішим BMW, а колісна база в 3105 мм дозволяє йому бути 7-місним на відміну від молодшого X5. До речі, X7 ділить з X5 архітектуру CLAR і більшість двигунів, хоча має зовсім іншу мету.

У стандартній конфігурації 2-3-2 інтер’єр виглядає так, як виглядав би інтер’єр 7-ї серії для сімох. В якості опції доступний варіант з 6 сидіннями, де на другому ряду розташувалися два капітанських крісла. Об’єм багажника становить щедрі 326 літрів, але може збільшуватися до 2120 літрів.

На момент запуску моторна лінійка буде досить бідною. У Європі будуть представлені всього 3 мотора: бензиновий X7 xDrive40i і два дизеля – X7 xDrive30d потужністю 265 к.с. і X7 M50d з чотирма турбінами потужністю 400 к.с.

Всі двигуни спарені з 8-ступінчастим автоматом ZF і повнопривідною системою xDrive останнього покоління. Задній диференціал M Sport з електронним блокуванням буде присутній в якості стандарту на M50d і в якості опції на двох інших версіях.

Модель буде будуватися на американському заводі в Спартанбурзі. Запуск на ринок намічений на березень наступного року. Ціни в США будуть починатися від 73 900 доларів.


Не пропустіть