Седан Mercedes S-Class отримав величезний дисплей в салоні (Фото)

У Мережі опубліковані перші шпигунські фотографії салону нового флагманського німецького седана, прем’єра якого запланована на 2020 рік.

До випробувань S-Class нового покоління “Мерседес” приступив в січні цього року. Тоді шпигуни зафіксували повністю закамуфльовані тестові прототипи, на яких були заховані навіть дверні ручки.

На цей раз фоторепортерам пощастило більше і їм вдалося заглянути в салон автомобіля. Там виявився значних розмірів екран, який за габаритами перевершує iPad Pro 12.9 – найбільший планшет з представлених на ринку.

Про новий S-Class відомо, що він з’явиться на ринку тільки в подовженій версії. Модель обзаведеться автопілотом третього покоління, а також мультимедійною системою MBUX, яку продемонстрували на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі на початку 2019 року.

Подробиць про мотори поки немає, проте, за неофіційними даними, S-Class отримає повністю електричну модифікацію, а також гібридні силові установки на базі бензинових і дизельних ДВЗ об’ємом 3 л і 2,9 л.


Не пропустіть