Перший кросовер бюджетного бренду Volkswagen – Jetta VS5 (Фото)

В поле зору фотошпигунів потрапила перша модель новоспеченого «народного» бренду від Volkswagen для Китаю – це марка Jetta, зовсім недавно представлена німецьким автогігантом в Вольфсбурзі.

Фотографії сильно закамуфльованих прототипів майбутнього кросовера Jetta були зроблені під час випробувань моделі на півночі Швеції. За попередньою інформацією, показаний на знімках автомобіль буде носити індекс VS5 – судячи з усього, це той самий «паркетник», офіційні зображення якого німці надали під час презентації бренду (на це натякає, зокрема, дизайн колісних дисків), так що камуфляж на тестових прототипах є простою формальністю.

Щодо гами доступних для VS5 силових агрегатів даних поки немає – за повідомленнями китайської профільної преси, в переліку модифікацій кросовера буде версія з дволітровою турбо- «четвіркою» TSI під капотом.

Нагадаємо, що ринковий дебют Jetta відбудеться в третьому кварталі поточного року. Формально нова «народна» марка належить спільному підприємству FAW-Volkswagen, яке і займеться випуском майбутніх моделей бренду на своєму заводі в Ченду (провінція Сичуань). У рік планується випускати до 500 тисяч автомобілів. Крім VS5 модельний ряд Jetta на перших порах буде включати ще дві моделі – седан VA3 на основі Jetta для китайського ринку і більший кросовер VS7, який, як очікується, виявиться перелицьованою версією «паркетника» Seat Tarraco (він же Skoda Kodiaq).


Не пропустіть