Volkswagen готує до презентації новий хетчбек Polo Plus (Фото)

У Китаї організатори і учасники 18-го міжнародного мотор-шоу в Шанхаї активно готуються до відкриття, яке заплановане на 16 квітня. Найбільш представницькою повинна вийти експозиція концерну з Німеччини Volkswagen. Гама моделей автогіганта на території цієї країни на даний момент включає 36 моделей, а після автосалону цей список доповнять ще ряд гарячих новинок.

За даними, отриманими від прес-служби організатора автосалону Shanghai International Exhibition Co, однієї з найбільш довгоочікуваних новинок виявиться VW Polo Plus. Хетчбек з приставкою Plus в найменуванні виявиться більше свого старшого брата. Його довжина додала 83 мм і доросла до позначки в 4 053 мм, ширина дорівнює 1 740 мм, додавши 58 мм, висота вийшла на 1 449 мм, а база коліс підросла на 94 мм до 2 564 мм. За рахунок підросли розмірами у творців вийшло отримати більше вільного простору в інтер’єрі новинки, а також забезпечити більш комфортну посадку і висадку пасажирів з другого ряду сидінь.

Цю новинку вдалося сфотографувати під час монтажу стенду виробника. Можна відзначити, що Polo Plus можна відрізнити від глобальної варіації переробленими бамперами і трохи іншими фарами. Спершу автомобіль буде комплектуватися півторалітровим атмосферним двигуном потужністю на 115 кінських сил. Цей двигун буде працювати спільно з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач або шестидіапазонною автоматичною трансмісією. Трохи пізніше побачить світ варіація з турбованим агрегатом з робочим об’ємом на 1,4 літра і семишвидкісною преселективною роботизованою трансмісією DSG.

Початок реалізації цієї новинки намічається на другу половину поточного року. Вартість авто на даний момент ще не розсекречували. Сьогоднішня ж генерація Polo користується на території Піднебесної відмінним попитом. Так, за минулий рік дилерські центри змогли продати порядку 138 тисяч представників цієї моделі.


Не пропустіть