З’явилися перші зображення нового кросовера BMW X6

Незалежні художники опублікували рендер на конкурента Mercedes GLE Coupe і Porsche Cayenne Coupe. Дебют нового X6 має відбутися до кінця року – швидше за все на автосалоні у Франкфурті у вересні. Старт продажів може початися в самому кінці цього року.

Високі автомобілі, такі як кросовери і позашляховики, за визначенням не можуть мати тип кузова купе. Ось чому я не люблю називати цих великі автомобілі з похилими дахами саме словом «купе», а адже саме цей термін сьогодні використовує вся індустрія. BMW є одним з новаторських брендів в цьому сегменті, і інженери компанії в даний час вносять останні штрихи в третє покоління моделі X6 – по суті першого купеподібного кросовера. Цей ексклюзивний рендеринг показує, що очікувати від автомобіля із заводським індексом G06.

Чесно кажучи, не так складно передбачити дизайн нового X6. Він спирається на ту ж базову концепцію дизайну, що і нинішній X5, яка була змішана з трохи більш вираженою передньою частиною, похилою лінією даху і деякими змінами в задній частині.

Крім того, «шпигунські» фотографії вже дали нам гарне уявлення про те, як буде виглядати нова модель, і, ймовірно, можна з упевненістю сказати, що ця цифрова інтерпретація є досить точною. Звичайно, ми не дізнаємося, чи правда це, поки не з’явиться справжній автомобіль – презентація повинна відбутися до кінця року.

Використовуючи ті ж самі основи, що і X5, новинка з купеподібним кузовом по суті розділить всі основні вузли і агрегати з молодшим братом. Залежно від ринку, X6 буде доступний з рядом бензинових і дизельних двигунів з турбонаддувом з шістьма і вісьма циліндрами. Повноцінна М-версія також знаходиться в розробці, вона отримає 4.4-літровий V8, також буде запропонована і більш потужна версія BMW X6 M Competition з потужністю понад 600 кінських сил.


Не пропустіть