Представлена ​​ще більш ексклюзивна версія гіперкара Bugatti Divo (Фото)

Команда незалежних дизайнерів Rain Prisk представила французький гіперар Bugatti Divo, у якого двигун знаходиться не в задній частині, а як у переважної більшості авто, тобто спереду.

Французький гіперкар Bugatti Divo виглядає просто приголомшливо – на його космічний зовнішній вигляд, підкреслений блакитними акцентами по всьому кузову просто неможливо не звернути уваги. Це як втілення зла (хорошого зла) в машині.

Але що, якщо Divo отримав би переднє розташування двигуна замість звичайної архітектури моделі Chiron, на базі якої і побудований Divo. Йдеться про повне загальне середнє розташування двигуна. Ось саме версію автомобіля з силовою установкою спереду і вирішив представити дизайнер з команди Rain Prisk.

Ця команда незалежних дизайнерів, відома своїми божевільними ідеями, які переростають в настільки ж божевільні візуалізації існуючих автомобілів. Треба сказати, що Bugatti не використала переднє розташування моторів в своїх моделях з тих пір, як компанія була відроджена в 1998 році.

З урахуванням сказаного, швидше за все, той автомобіль, який ми бачимо на цьому рендері, так і залишиться красивою картинкою, але мріяти ніхто не забороняє… Крім того, Divo з переднім розташуванням двигуна не так вже й поганий. З кабіною, трохи зрушено назад і з більш довгим капотом, це схоже на суперкар, який міг би конкурувати з американським Corvette C7. З точки зору дизайну звичайно ж.

Буде випущено всього 40 одиниць справжнього Bugatti Divo, який створений на базі гіперкара Chiron, причому всі ці 40 одиниць були продані під час офіційної презентації машини, яка відбулася в минулому році. Передбачається, що перші поставки Divo його власникам стартують до кінця 2019 або початку 2020 року.


Не пропустіть