Компанія Opel показала оновлену Opel Astra (Фото)

Німецька компанія оновила свій хетчбек і універсал Astra, в яких основні зміни торкнулися моторної гами і тепер все ДВЗ відповідають новим стандартам.

Opel два роки як знаходиться під впливом концерну PSA, але поточна Astra все ще створена на платформі General Motors, тому американському концерну довелося допрацьовувати модель і модернізувати мотори під нові європейські стандарти.

В оновленій Opel Astra встановлюються ДВЗ, допрацьовані американським концерном, а ось від французів в моделі поки нічого немає.

У 2021 року буде представлена нова Astra і вона як раз стане повністю французькою, включаючи платформу і силові агрегати.

Поле доробок двигунів в моторній гамі Astra залишилися 1,2 і 1,4-літрові бензинові мотори потужністю від 110 до 145 к.с. і дизельний 1,5-літровий агрегат з 105 і 122-сильною віддачею. Трансмісія в оновленому сімействі тепер пропонується 6-ступінчаста механічна і 7-ступінчаста роботизована.

Для дизельних моторів запропонували механічну коробку і 9-ступінчастий «робот». Що стосується зовнішності, то німецька компанія змінили радіаторну решітку, передній і задній бампер, а також оптику.

Також була перенастроєна підвіска і рульове управління. В ЄС оновлена ​​Astra з’явиться восени.

Der neue Opel Astra

Не пропустіть