Audi показала найпотужніший дизельний позашляховик Audi SQ8 (Відео)

Позашляховик Audi SQ8 наступного покоління – найпотужніший транспортний засіб в Європі.

Після запуску Audi SQ7, Bentley Bentayga Diesel і VW Touareg Diesel V8 настала черга SQ8 продемонструвати крутний момент в горах. Мабуть, найстильніший флагманський позашляховик сімейства з Інгольштадта їздив в прекрасне місто Тарба у Франції, де журналісти змогли відобразити розкішний автомобіль.

Безсумнівно, Audi Q8 виділяється з натовпу, проте специфікації SQ8 виглядає ще більш особливою. Цей відеоролик дає нам можливість ближче поглянути на привабливу зовнішність Audi SQ8.

Модель має поляризаційний дизайн і випромінює атмосферу Lamborghini Urus, проте дизельний позашляховик Audi Sport SQ8 на сьогоднішній день є більш доступним з двох, оскільки він коштує всього 102 900 євро в Європі, де він фактично є найпотужнішим з доступних дизельних автомобілів.

За продуктивність SQ8 відповідає 4,0-літровий дизельний V8 з м’якою гібридною системою і компресором з електроприводом, який допомагає турбін на низьких оборотах. Сумарна потужність такої силової установки становить 429 кінських сил і 900 Нм крутного моменту. Лист технічних характеристик також включає в себе повний привід, 8-ступінчастий “автомат” і пневматичну підвіску з додатковим спортивним диференціалом.


Не пропустіть