Експерти назвали 5 плюсів і один мінус седана Toyota Corolla

Вихід на ринок Toyota Camry нового покоління став сенсацією першого півріччя. Експерти вивчили автомобіль і назвали п’ять його плюсів і один мінус.

На першому місці експерти поставили імідж моделі і солідність, що притягають клієнтів, які готові відмовитися від передового оснащення і купить тойота королла. Новий седан отримав поліпшені їздові характеристики, погана маневреність зійшла нанівець, рульове колесо обертається вільно, крени практично зникли, що є другим плюсом японського ТС.

Третім перевагою моделі став інтер’єр, виконаний в новому стилі. Салон став граціозним і отримав асиметричну консоль з витонченими декоративними накладками. Відстані між задніми і передніми сидіннями як і раніше вистачає для відчуття комфортної їзди.

Не обійшли стороною експерти та обладнання Camry: сервоприводи, вентильовані крісла, систему автоматичного гальмування і утримання в смузі, круїз-контроль, пульт для управління клімат-контролем і регулювання кута нахилу крісел. Останнім гідністю седана стала велика кількість модифікацій. Ціновий розгін меду сім’ю версіями коливається від 1,399 млн до 2,341 млн руб. В якості силових установок запропоновано три варіанти: 2 літри (150 «коней»), 2,5 літра (181 к.с.), 3,5 літра (249 к.с.).

Toyota Camry вважається викрадається моделлю. Страховий поліс на машину обійдеться дорожче, ніж на інші седани. ТО необхідно проходити кожні 10 тис. Кілометрів. Відповідно, мінусом стало дороге обслуговування.


Не пропустіть