7 неочевидних проблем, які вирішить дизайнер інтер’єру

З чого починається проект? Якщо Ви вирішили працювати над проектом з дизайнером (а це завжди спільна робота дизайнер- клієнт) або ви вирішили виступити в ролі «сам собі дизайнер». Перше питання «З чого почати?».

Усе ще не впевнені, що варто співпрацювати з дизайнером інтер’єру? Чи вважаєте, що його завдання полягає тільки в створенні красивого інтер’єру?

Наша стаття допоможе вам краще зрозуміти, які проблеми допоможе вам вирішити це фахівець – yellowin.com.ua і чи варто замовляти його послуги.

1. Планування

Дизайнер продумає законну планування. Дизайнер інтер’єру вміє користуватися нормативами і знає, як грамотно поєднати вітальню з їдальнею або здійснити перенесення мокрій зони, не порушивши працездатність інженерних систем.

2. Поділ на Зони

Дизайнер правильно зонирует простір . У цьому питанні легко помилитися, особливо, якщо потрібно розмежування невеликий кімнати.

3. Зберігання

Дизайнер передбачить досить місць для зберігання. Спеціаліст завжди продумує такі ділянки і вміє знаходити простір для додаткових.

4. Розетки

Спеціаліст пропонує правильне розміщення розеток і вимикачів. При ремонті такого моменту не завжди приділяється належна увага.

А через це згодом їх просто не вистачає або вони виявляються не там, де потрібні!

5. Світло

Грамотно проектує освітлення . Дизайнер вміє поєднувати різні сценарії освітлення, а при виборі освітлювальних приладів враховує площу і специфіку приміщення.

6. Концепція

Хороший дизайнер завжди спочатку продумує концепцію.

В результаті ви отримуєте не просто цікаве і оригінальне оформлення, а інтер’єр, в яких всі елементи підпорядковуються одній ідеї.

7. Планування бюджету

Професіонал порадить, які матеріали вибрати або від яких робіт відмовитися, щоб зробити ремонт дешевше .

Ще на етапі розробки проекту ви зможете визначитися з бюджетом.


Не пропустіть