Види компресора автокондиціонера

Система кондиціонування, встановлена ​​в автомобілі, істотно полегшує життя водіям, які тривалий час проводять за кермом, а особливо в літню пору, коли на вулиці стоїть сорокаградусна спека. Але найчастіше власники машин забувають про правила технічної експлуатації кондиціонера і про його регулярний огляд, тому він може вийти з ладу в самий невідповідний момент. Швидше за все зношується компресор кондиціонера, який виконує одну з основних функцій у всій системі.

Існує кілька видів компресорів кондиціонера:

· Оригінальний;

· Неоригінальний;

· Вiдновлений.

Розрізняти їх необхідно і важливо для кожного автомобіліста. Упаковка оригінального агрегату відрізняється наявністю товарного знаку заводу. Завод – виробник вказується безпосередньо на самій деталі.

Купити компресор кондиціонера bmw можна в нашому інтернет-магазині Майстер Сервіс, який пропонує великий асортимент даних агрегатів кращих європейських виробників. Працюючи з ними безпосередньо, ми можемо запропонувати своїм клієнтам найдоступніші ціни на сьогоднішній день, а також надаємо всі необхідні сертифікати якості на наданий товар.

Ціна оригінального компресора вище, ніж на його аналоги. Неоригінальні запчастини виготовляються з дотриманням всіх технологічних параметрів, мають високі характеристики експлуатації, не мають певної серії і маркування заводів. Вартість неоригінального компресора кондиціонера набагато нижче оригінального, але, тим не менш, ви отримаєте досить якісний агрегат з тривалим терміном служби.

Оригінальні і неоригінальні запчастини користуються попитом у людей з високими доходами так, як можуть задовольнити потребу власника авто в хорошій якості придбаного товару.

Також ми можемо запропонувати недорогі нові неоригінальні компресори кондиціонера MSG, які виготовляються тільки з якісних запасних частин. Такий компресор кондиціонера (https://ua.starter.ms/kompressory-kherson) буде коштувати в кілька разів менше оригінального, але за своїми технічними характеристиками повністю відповідати всім нормам і стандартам якості.

Головне, що слід знати про автозапчастини – це необхідність знань про Ваш автомобіль і придбання якісних товарів. При виборі компресора зверніться до менеджерів нашого інтернет магазину Майстер Сервіс і отримаєте консультацію про всі види, які є у нас в наявності.

Якщо ви хочете купити компресор кондиціонера в нашому інтернет-магазині ми можемо запропонувати найбільш зручний спосіб оплати товару, а також доставку в будь-який регіон України з кращими кур’єрськими авто транспортними компаніями країни.


Не пропустіть