Автотовари з доставкою по Україні

Тільки після того як купуєте автомобіль, розумієте, як багато чого в ньому не вистачає. Немає хорошої акустики, килимків і чохлів для салону, власників для телефону, дефлекторів і багато чого іншого. Автовласники постійно переробляють автомобілі під себе, купуючи все нові і нові аксесуари. Частина з них приносять користь, інші роблять автомобіль красивіше.

Перед власниками автомобіля виникає питання про місце покупки. У рідному місті дуже важко знайти магазин, в якому б було все що потрібно, починаючи від фільтрів, закінчуючи кріпленням для телефону. Зазвичай магазини спеціалізуються або на чомусь одному, наприклад, на продажу автогуми, або в них є всього потроху.

Щоб підібрати все що необхідно, доводиться об’їздити ряд магазинів, та й ціни можуть “кусатися”. Потрапляючи на прилавок, деякі автотовари проходять цілий ряд посередників, кожен з яких накручує собі відсоток.

Набагато зручніше купувати все через інтернет. На сайті інтернет-магазину можна знайти все, що необхідно для автомобіля, для цього нікуди їхати не треба. Зручний каталог дозволяє завершити пошук за п’ять хвилин. Ви просто вводите у вікно пошуку найменування товару і переглядаєте пропозиції, жоден самий розторопний консультант не зможе знайти товари з такою швидкістю.

Ціни в інтернет-магазині також приємно здивують, особливо якщо мова йде про такий магазині, як AUTO BAZA.

В AUTO BAZA знайти можна все

Магазин працює з 2001 року, це чималий термін. Назва автобаза з’явилося недавно. Раніше магазин називався Autozvuk.ua. Сьогодні, у зв’язку зі значним розширенням асортименту, ми змінили назву. Автомобілістам, які проживають в Києві, рекомендуємо відвідати один з наших фірмових магазинів, для тих, хто проживає в регіонах або немає можливості відвідати магазин, рекомендуємо замовити товари через сайт.

Для зручності покупців весь товар розкладений по категоріям, що значно полегшує пошук:

  • електронні гаджети (магнітоли, сигналізація, відеореєстратори і ін.);
  • обладнання (мийки, фаркопи, дитячі сидіння та ін.);
  • авто (ключі, домкрати, пневмоінструмент та ін.);
  • автомастила і фільтри;
  • автохімія (гальмівні рідини, антикорозійні покриття, очищувач карбюраторів і ін.);
  • світло (фари, світлодіоди, підсвічування та ін.).

Якщо вам не відомо призначення товару, можна уточнити у менеджера магазину. Щоб замовити консультацію, залиште номер телефону, менеджер магазину передзвонить.

Вигоди співпраці з AUTO BAZA

Головна перевага магазину – найширший асортимент товару. На сайті магазина можна купити практично все. Це дуже зручно, коли все що потрібно для машини, знаходиться в одному місці. Якщо раніше магазин продавав тільки автоакустику, то тепер він став значно ширше.

Пошук товарів на сайті AUTO BAZA (Autozvuk.ua) надзвичайно зручний. Підбір необхідних аксесуарів займе мінімум часу.

Асортимент постійно розширюється. В каталог додаються все нові і нові позиції.

Магазин радує покупців численними знижками, щоб вибрати акційну пропозицію, перейдіть на спеціальний розділ сайту.

У нас представлені товари від перевірених виробників. Надається гарантія якості.

Купивши автотовари в AUTO BAZA, ви зробите перебування в дорозі комфортніше, а автомобіль буде відповідати вашим критеріям краси і надійності.

Товар можна забрати в одному з наших фірмових магазинів або замовити доставку до вашого міста.


Не пропустіть