Вибираємо ноутбук для діагностики автомобіля

Раніше комп’ютерна діагностика авто проводилася тільки в спеціальних автоцентрах, тому що початкова ціна програми і адаптера для підключення була дорогою для звичайного покупця. Хоча з часом розцінки змінюються: якесь обладнання стає неактуальним, виникають спрощені варіанти програми, що робить його найбільш доступним. Сьогодні комп’ютерну діагностику авто можна зробити за допомогою ноутбука і комплекту адаптерів. Також можете купить ноутбук в украине.

Адаптер являє із себе спеціалізований прилад з кабелем, за допомогою якого отримують дані з авто. Дані аналізуються і відправляються на ноутбук з встановленим софтом, який шифрує і впорядковує їх для зручної обробки. Сьогодні найкращим варіантом ноутбука для виконання діагностики автомобіля вважається той, який має USB адаптер KL – серії який підтримує OBD-II.

Ноутбук для діагностики зобов’язаний володіти процесором не менше середнього користувацького класу (Core i3 або аналогічний). Він дасть стійку і точну роботу спеціального додатка для обробки даних. Крім іншого можна погодиться, що набагато приємніше працює на компі, який швидко виконує команди.

У тому числі якщо на Вашому ноутбуці буде встановлений сильний процесор, швидкість роботи все ж стане обмежуватися пропускною спроможністю каналу даних. Для найвищої пропускної здатності, слід вибирати ноутбук з адаптером USB 2-3.0.

Підбираючи ноутбук потрібно звертати уваги на те, що Вам доведеться зберігати підсумки його роботи. Дане потрібно буде робити, щоб зіставляти конфігурації в роботі окремих вузлів авто між сесіями ревізії, звірятися з попереднім ефектом, щоб з’ясувати, чи «усунута поломка?». Для цього потрібно взяти до відома, що параметри жорсткого диска мають перебувати в залежності від числа ймовірних відвідувачів. У разі якщо клієнтів багато, і Вам потрібно давати їм власні пропозиції на найвищому рівні, то варто купувати ноутбук з підвищеним обсягом жорсткого диска.

Інші характеристики ноутбука, в тому числі відеокарта і розмір екрану не позначаться на роботі діагностичного приладу. У вас є можливість вибрати в персональному порядку, спираючись на індивідуальні переваги.


Не пропустіть