Новий кросовер Maserati Levante на шпигунських фото

Італійська компанія проводить завершальний етап створення кросовера Maserati Levante і готується до його публічної прем’єрі на Женевському автосалоні, пише avtovesti.com

Майбутня новинка є дуже важливою моделлю для бренду і є висококласним кросовером, який має характерну радіаторну решітку, витончену головну оптику і спортивний передній бампер. З боку ми бачимо високу «лінію талії», рельєфні задні крила і похилий дах, частково приховану камуфляжем. Модель також отримали «чотирьохствольну» вихлопну і незграбні задні ліхтарі.

Тоді як більшість моделей Maserati мають всього декілька силових агрегатів, Levante отримає більш широкий вибір, включаючи мотор V6 в двох версіях потужності – 345 і 419 к.с. Покупці, які віддають перевагу щось потужнішому, зможуть придбати високопродуктивний двигун V8 потужністю понад 552 к.с. Також буде кілька дизельних агрегатів в діапазоні потужності 246 – 335 к.с.

Пізніше, компанія представить плагін-гібридний варіант. Поки мало що відомо про це, але така екологічна силова установка також дістанеться Ghibli і Quattroporte.


Не пропустіть