В Укравтодорі розповіли про ситуацію на дорогах країни

Станом на ранок 30 січня у північних, центральних та західних областях спостерігається сніг, де випало до 7 см. (Полтавська область). В Житомирській, Рівненській, Луганській та Херсонській місцями дощ при плюсовій температурі. Середня температура повітря від -1° до +6°С.

Про це повідомили в Укравтодорі.

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, з утворенням ожеледиці, яка ліквідовувалася по мірі виникнення.

На перевалах Івашківській, Орявський, Ужоцький, Яблунецький, Вишківський йде невеликий сніг, де випало до 2-4см., на решті перевалах без опадів.  Температура повітря коливається від -5° до -1°С. Стан покриття мокре, на Вишківському та Торунськоту перевалах засніжене.

На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки проїзної частини дороги від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, шляхопроводів, заокруглених ділянок.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 835 одиниць техніки та 1122 робітника.


Не пропустіть