В Україні запустили виробництво унікального вахтового автомобіля (Відео)

Автомобілі давно стали невід’ємною частиною людського життя. Даний вид транспорту має безліч видів, від звичайних легкових авто до спеціалізованих, які використовуються для особливих завдань або в нестандартних умовах. Один з таких автомобілів недавно представили в Україні.

Повідомляється, що компанія Polycar представила новий вахтовий автобус на шасі автомобіля IVECO, моделі EuroCargo ML110E25WS. Даний автомобіль має 6-циліндровий двигун, потужність якого досягає 251 кінських сил. Крім цього в ньому встановлена ​​6-ступінчаста механічна коробка передач і привід 4х4.

Кабіна водія має укорочений типаж. У ній встановлено лише місце для водія і два пасажирських сидіння.

Однак основною частиною автомобіля є пасажирський фургон, розміщений на його задньому шасі, який має такі характеристики:

1. 22 місця для сидіння, які виконані досить якісно і розміщені парами. Крім того вони мають індивідуальні поручні, які спрощують посадку і рух по проходу фургона.
2. 9 вікон, які розміщені по всій довжині бічної стінки. Деякі з них суцільні, а деякі мають отвори з висувними відсіками для провітрювання.
3. В обшивці стелі встановлені 8 LED-світильників, які забезпечують відмінну видимість в темний час доби.
4. Автономний дизельний обігрівач, а також незалежна від нього система обігріву від пристрою охолодження двигуна.
5. Монітор, який розташований в передній частині фургона і має кілька варіантів підключення.
6. Система зворотного зв’язку з водієм автомобіля.
7. Світлові маячки оранжевого кольору, які розташовані на кабіні.
8. Обшивка фургона, яка зроблена з матеріалів стійких до появи іржі і зносу.

З огляду на пасажирські місця в кабіні, загальна кількість перевезеного персоналу становить 24 людини. Таким чином даний автомобіль буде незамінною купівлею для підприємств, яким необхідно постачати робочі або вахтові групи на віддалені об’єкти.

Джерело elauto.net.ua

Не пропустіть