Названі найнадійніші бюджетні автомобілі

У мережі назвали топ бюджетних автомобілів, які зможуть приємно здивувати своєю вартістю і надійністю.

Експерти створили рейтинг найпопулярніших бюджетних автомобілів з надійними двигунами, об’ємом в 1.6 літрів, які зможуть впевнено подолати позначку в 250 тисяч кілометрів пробігу. Цей топ був сформований на основі показників фактичного ресурсу та аналізу поломки старих автомобілів.

Отже, перше місце в даному топі забирає Toyota Corolla з 1.6 двигуном 1ZR-FE, який видає 124 кінських сил. Цей автомобіль здатний без поломок проїхати навіть 400 тисяч кілометрів пробігу.

Друге місце в топі впевнено дістається відразу двом машинам – Hyundai Solaris і Kia Rio. Їх двигуни об’ємом в 1.6 літрів і серії G4FC. Фактичний ресурс силових установок може перевищувати 350 тисяч кілометрів. Варто зазначити, що цей показник є актуальним за умови своєчасного і якісного обслуговування.

Третю сходинку забирає сімейство Renault Logan-Sandero. На цих автомобілях встановлюється той же 1.6 літровий двигун H4М, які за фактом є аналогами HR16DE. Пробіг даних автомобілів без капітального ремонту нерідко досягає 300 тисяч кілометрів. Це досить високий показник, який потрібно враховувати при купівлі нового автомобіля, водіям на замітку.

Джерело akcenty.com.ua

Не пропустіть