Audi вивела на тести новий великий кросовер (Фото)

Audi Q9 побудують на тому ж шасі, що і модель Q8, яка, в свою чергу, ділить агрегати з Bentley Bentayga і Lamborghini Urus.

Компанія Audi почала зимові тести нового великого кросовера. Новинку вперше змогли зняти фотошпигуни під час випробувань в Швеції. Знімки автомобіля виклало видання Motor1. За їхніми даними, мова йде про новий флагманський кросовер німецького бренду – Q9.

Точна дата прем’єри автомобіля невідома. Не виключається, що світові продажі новинки стартують до кінця нинішнього року. Очікується, що подібний автомобіль зможе поборотися за покупців з Range Rover. Новий флагманський кросовер Q9, який встане на сходинку вище моделі Q8.

Судячи зі шпигунських фотографій, машина отримає широку решітку радіатора, вузькі фари, великі повітрозабірники і рейлінги на даху. Передбачається, що Audi Q9 побудують на тому ж шасі, що і модель Q8, яка, в свою чергу, ділить агрегати з Bentley Bentayga і Lamborghini Urus.

Всі технічні характеристики великого кросовера тримаються в секреті. За неофіційними даними, флагманську модель обладнають 4,0-літровим бензиновим мотором V8 з подвійним турбонаддувом. Потужність агрегату становить 600 кінських сил. Також клієнтам запропонують гібридну модифікацію Q9.

Раніше головний дизайнер німецького автовиробника Марк Ліхт заявив про плани компанії розробити новий розкішний флагманський кросовер, який буде конкурувати з «старшою» моделлю марки Range Rover За словами фахівця, у керівництва компанії є «багато-багато» ідей почне подібного автомобіля


Не пропустіть