Виробник «китайських Роллс-Ройс» показав тримісний седан з люстрою і без керма (Фото)

Бренд Hongqi, відомий своїми розкішними моделями для внутрішнього ринку Китаю, продемонстрував на Шанхайському автосалоні прототип «седана майбутнього» під назвою L-Concept. Його тримісний салон оброблений шкірою, деревом, міддю і кришталем і повністю позбавлений органів управління. Однак видання AutoHome стверджує, що незвичайний концепт перетвориться на серійну модель вже в 2023 році.

Hongqi L-Concept отримав чотиридверний кузов з задніми дверима, що відкриваються проти ходу руху і без центральних стійок. При цьому в профіль прототип виглядає як фастбек з незвичайним оформленням спадаючого заднього скла. Крім того, концепту розробили оригінальну «плетену» оптику і масивну решітку радіатора.

Мотиви світлодіодного плетіння тривають і в інтер’єрі – з його допомогою оформлені вставки акустичних елементів на передній панелі і масивна кришталева прикраса в центральній консолі: воно служить постаментом для селектора режимів руху. Крісло водія у концепту є, проте немає ні керма, ні педалей. На місці органів управління розташовані лише два витягнутих монітора, вбудованих в передню панель.

Крісло переднього пасажира відсутнє, щоб забезпечити пасажирові, що сидить праворуч-ззаду, безпрецедентний рівень простору. Індивідуальні задні крісла також розділені консоллю, прикрашеної міддю і кришталем. Задана консоллю лінія продовжується і на стелі, причому на ній розміщено безліч кришталевих підвісок, що імітують люстру.

Ніяких технічних характеристик розробники не опублікували, невідомо також, з чим пов’язана відсутність органів управління. Серійний автомобіль за мотивами L-Concept марка Hongqi збирається вивести на ринок вже через два роки.


Не пропустіть