Hyundai розсекретив всі комплектації пікапа Hyundai Santa Cruz (Фото)

На офіційному сайті компанії Hyundai з’явився конфігуратор нового пікапа Santa Cruz. Завдяки йому стали відомі як комплектації, так і мотори, доступні корейської моделі. При цьому, ціни виробник поки не розкриває. Відзначимо, що новий пікап запозичив кузов у останнього Tucson.

Новий Santa Cruz буде доступний в чотирьох комплектаціях. За замовчуванням корейська модель оснащується мультимедіа з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою мобільної техніки. У комплекті з базовою версією можна буде отримати системи утримання в смузі і розпізнавання людей і велосипедистів з функцією попередження зіткнення.

До складу другої комплектації увійшли кнопка запуску двигуна, безключевий доступ в салон, електропідігрів і сервопривід передніх крісел (водійське регулюється у восьми напрямках), система контролю «мертвих» зон. Опціонально з цієї модифікацією йдуть 10,25-дюймова цифрова панель приладів і ряд інших пристроїв, тип яких поки не розкривається. При покупці третьої комплектації можна отримати світлодіодну оптику і технологію цифрового ключа. Є також двохзонна кліматична установка, кермо зі шкіряною обробкою і салонне дзеркало із функцією затемнення.

У топовій версії зустрічаються 20-дюймові диски для коліс, декоративні накладки в салоні темного кольору, посадочні місця зі шкіряною обшивкою, вентильовані сидіння першого ряду, дорога акустика Bose, кермо з підігрівом, цифрова панель приладів, 10,25-дюймовий сенсорний монітор і навігація.

Стандартно корейська модель оснащується атмосферним мотором об’ємом в 2,5 літра. Він видає до 190 к.с. корисної потужності і 244 Н * м тяги. Поєднується даний двигун з 8-ступінчастою автоматичною КПП, а опціонально – ще і з повним приводом. За доплату даний агрегат комплектується турбонаддувом, завдяки якому максимальна потужність збільшується до 279 к.с., тяговий момент – до 420 Н * м. З цим мотором йде «автомат», доповнений підрульовими перемикачами.


Не пропустіть