Volkswagen готує платну підписку на опції в автомобілях

Автомобільна компанія Volkswagen заявила про плани впровадження платної підписки для деяких опцій в своїх машинах. Таке нововведення дозволить власнику авто придбати необхідну опцію на кілька годин, або на постійній основі. При цьому стягування плати під час покупки транспортного засобу в дилерському центрі проводитися не буде.

Так вартість використання системи автономного водіння обійдеться власнику в 8,5 доларів за одну годину. Проведення оплати за додаткові опції стало можливим після переходу компанії на нове ПЗ. Зараз його легко в будь-який час оновити «по повітрю», тим самим змінити комплектацію машини. Нововведення стане відмінним варіантом для людей, які купують машину на вторинному ринку. Їм не доведеться більше шукати необхідну комплектацію. Оснащення можна буде настроїти під себе вже після покупки.

Точно відомо, що перший варіант підписки з’явиться на електромобілях компанії, які розроблені на архітектурі MEB – ID.3 і ID.4. По термінах в компанії називають другий квартал наступного року. Крім зазначеного цінника інформації про вартість інших опцій немає. Також відсутні відомості і про терміни введення новинки на інших моделях бренду.


Не пропустіть