Skoda показала оновлений Kodiaq для Китаю (Фото)

У мережі поширили перші зображення купеподібного Kodiaq GT. Автомобіль призначений лише для китайського ринку.

Як стало відомо MMR, екстер’єр передньої частини ідентичний звичайному кросоверу, ось тільки радіаторні ґрати пофарбовані в чорний колір. На тиловій частині Kodiaq GT можна побачити підретушований бампер і трапецієподібні патрубки вихлопної системи замість круглих. Також важко не помітити стильні 20-дюймові колеса.

Повноцінних фото інтер’єру оновленого Kodiaq для Піднебесної немає, але на ескізі можна помітити, що салон відрізнятиметься від глобальної версії. Наприклад, якщо глобальний SUV після рестайлінгу всередині майже не змінився, то китайська версія отримала оновлену консоль, центральні дефлектори обдуву зробили горизонтальними, а бічні прикрашені срібною декоративною вставкою.

Швидше за все, технічні характеристики кросовера не змінилися. Китайські версії Skoda Kodiaq та Kodiaq GT будуть обладнані бензиновим чотирициліндровим бензиновим мотором TSI серії EA888 з робочим об’ємом 2,0 літра. Потужність двигуна становитиме 186 або 220 кінських сил. У ролі трансмісії виступатиме 7-швидкісний «робот» з подвійним зчепленням.


Не пропустіть