Hyundai виводить на ринок кросовер вартістю менше 10 тисяч доларів (Фото)

Новинка з’явиться на ринку Індії за стартовою ціною від 753 тис. рупій, що становить менше 10 тисяч доларів США за актуальним курсом.

Рестайлінговий Hyundai Venue можна відрізнити від дореформеного варіанта по ґратах радіатора з тривимірним малюнком, а також по вузькій передній оптиці в тому ж трохи футуристичному дизайні. Змінилися і бампери кросовера. Також по-іншому виглядають п’яті двері Hyundai Venue, при цьому інші кузовні панелі залишилися незмінними.

У салоні тепер є повністю електронна панель приладів та нова медіасистема зі збільшеним дисплеєм, голосовим керуванням. Також змінився дизайн рульового колеса автомобіля.

Що стосується технічних параметрів, то тут все без змін. Версія для індійського ринку оснащується бензиновими двигунами: наддувним двигуном об’ємом 1,0 літра та атмосферним агрегатом на 1,2 літра. Продуктивність першого становить 120 к.с. і 175 Нм крутного моменту, а другого – 83 к.с. та 90 Нм моменту. Є також дизельний двигун – 1,5-літровий турбодизель віддачею у 100 «коней». Трансмісій чотири: стандартна 5-ступінчаста механіка, механічна коробка з шістьма швидкостями, механіка iMT (Intelligent Manual Transmission) без фізичного зв’язку з педаллю зчеплення, а також 7-швидкісний преселективний робот. Привід у кросовера виключно передній.


Не пропустіть