Geely показала оновлений кросовер Atlas (Фото)

Китайська компанія Geely опублікувала перші тизерні зображення нового кросовера. Поки що новинка носить індекс FX11, але поза межами КНР модель відома під назвою Atlas.

Кросовер побудують на платформі CMA і оснастять гібридною силовою установкою. Решта технічних характеристик нового автомобіля марки Geely поки засекречені.

Зовнішність моделі набуде рис концепту Geely Vision Starburst. Машину обладнають вузькою передньою оптикою, емблемою, що світиться, і великими ґратами радіатора. Також автомобіль оснастять рельєфним капотом і похилим дахом. Крім цього, новинку укомплектують ліхтарями незвичайної, бумерангоподібної форми, які з’єднані смужкою, що світиться.

Актуальний Geely Atlas оснащується двигунами потужністю від  139 до 184 к.с.. В ролі трансмісії виступає шестишвидкісна автоматична КПП.

Як стало відомо, дебют новинки має відбутися до кінця поточного року.

Раніше Майкл Сун, генеральний директор Geely Automobile International Corporation, заявив, що компанія бачить суттєвий потенціал зростання українського ринку нових автомобілів – особливо у сегменті SUV.


Не пропустіть