JAC привезе в Україну новий кросовер (Фото)

Компанія JAC Motors нещодавно представила нову модель компактного кросовера JS4. Невдовзі автомобіль буде доступний на українському ринку.

JS4 виконаний у новий стилістиці, яка вирізняється різкими геометричними фарами. До речі, в компанії JAC такий стиль назвали  «Global Design of JAC Passenger Car 3.0 Era» («Глобальний дизайн легкових автомобілів JAC покоління 3.0»).

Центральна консоль оснащена 10,25”HD екраном, що надає доступ до керування безлічі функцій автомобіля та підтримує доступ до CarPlay та Android Auto. А бортовий комп’ютер отримав можливість кастомізації. Тепер для водія доступні 3 теми на вибір для відображення основних параметрів автомобіля.

Система підвіски автомобіля розроблялась разом з німецькою компанією Volkswagen у відповідності до європейських стандартів якості та безпеки. В результаті кросовер може м’яко долати складні дорожні випробовування, що особливо актуально для українських реалій.

Машина отримає дві версії 1,5- та 1,6-літрового двигунів, які можна обрати з механічною або автоматичною трансмісією CVT.

Ціни буде оголошено пізніше.

Джерело jac.ua

Не пропустіть