Для наших доріг: позашляхові ролики з гусеницями і електромоторами

Нині в Україні бум на електромобілі. Втім, електро-велосипеди і електричні скутери теж день за днем стають все більш популярними. Але з недавніх пір є ще один незвичайний вид транспорту – електричні ролики на гусеничному ходу EV4, пише topgeek.com.ua.

elektroroliki-ev4_1_src

З огляду на якість наших доріг і велику кількість бездоріжжя, такі роликові ковзани можна вважати чи не ідеальними для України. Вони будуть дуже доречними тим, хто працює в декількох кілометрах від будинку. Хоча і для прогулянок і розваг вони теж будуть просто незамінними. Їх розробив поляк Джек Скопинський. Його позашляхові електро-ролики мають власні мотори (на 350 кВт), пов’язані з 26-вольтовими літій-іонними акумуляторами. У ролі керуючого елемента – компактний контролер, який поміщається в кишеню.

Максимальна швидкість незвичайних роликів – 15 кілометрів на годину. Що стосується запасу ходу без підзарядки, він становить двадцять кілометрів. Вага – 5 кілограмів. Поки що це стартап, але розробник готовий зробити електричні ролики на гусеницях за 1200 євро.


Не пропустіть