З’явилися подробиці про «китайський Гелендваген» від BYD

Компанія BYD продовжує підігрівати інтерес до першого флагманського позашляховика під брендом Fang Cheng Bao, який отримав назву Leopard 5.

Про це повідомляє MMR із посиланням на Auto.cnfol.

На нових зображеннях новинку вперше демонструють без камуфляжу. Видно, що виробник відмовився від прихованих дверних ручок. Автомобіль отримав пластикове обважування по периметру і навколо колісних арок. У профіль новинка нагадує Land Rover Defender. За інформацією виробника, позашляховик Leopard 5 конкуруватиме з Mercedes-Benz G-класу в Китаї.

Довжина Fang Cheng Bao Leopard 5 сягає 5 метрів при колісній базі 2,8 метра. Це буде повнопривідний гібридний позашляховик потужністю 680 к.с. із запасом ходу 1200 км (CLTC). Він буде оснащений адаптивною підвіскою DiSus-P. Leopard 5 побудований на гібридній платформі DM-o і може прискорюватися до «сотні» усього за 4 секунди.

Усередині Fang Cheng Bao Leopard 5 отримає величезний екран для водія, ще один екран для переднього пасажира і набір фізичних кнопок на центральному тунелі. Також автомобіль отримав проекційний дисплей.

Fang Cheng Bao Leopard 5 офіційно представлять у серпні поточного року.