Як вибрати автошколу?

Отже, Ви вирішили, що хочете стати водієм. Але чим керуватися при виборі автошколи?

На сьогоднішній день в Києві існує сотні найрізноманітніших шкіл, де навчають майбутніх водіїв, приміром – dosaaf.com.ua/prava-kategorii-b. Тільки у Вас поблизу як мінімум три. Але як же вибрати автошколу, яка підходить саме Вам? Як вибрати щоб потім не пошкодувати і якими критеріями слід керуватися при виборі автошколи? Ми спробуємо відповісти на ці питання, і дати прості поради як визначиться.

Вибираючи автошколу, більшість в першу чергу звертають увагу на її територіальне розташування. Це не зовсім вірно. Перше на що варто звернути увагу це відгуки Ваших друзів, знайомих, колег і т.д. Багато з них або навчаються, або вчилися в автошколах і мають досвід вибору. Запитайте їх про це. З’ясуйте, що їм сподобалося в автошколі, а що ні? Які були нюанси в процесі навчання і чи були вони взагалі? Зіставте їх відгуки зі своїми вимогами до автошколі, подумайте чого хочете Ви? Почитайте про почуті автошколах відгуки в Інтернеті. А можливо, Ви знайдете свій варіант самі. Відмітьте найбільш підходящий варіант для себе.

Другий етап пошуку це все-таки розташування автошколи. На сьогоднішній день автошколи мають кілька філій по місту. Тому вибравши автошколу, ви можете підібрати відповідний Вам її філія. Ми радимо все ж вибирати клас, в якому Ви будете вчитися біля Вашого будинку або місця роботи. В умовах мегаполісу, Вам буде легше добиратися на заняття без зайвих зусиль і стресів. Так само варто поцікавитися, де будуть проходити уроки водіння? Тому, вибравши автошколу, обміркуйте все і відразу.

Важливо знайти офіційний сайт автошколи або її сторінку в соціальних мережах. Ці ресурси дозволяють знайти контакти автошколи, поспілкуватися з представником автошколи online, задати питання. Це дуже заощаджує Ваш час. Якщо на сьогоднішній день у автошколи немає сайту, задумайтеся!

Ще одним із значущих критеріїв при виборі автошколи, наявність у такої сертифіката про державну акредитацію. Наявність цього документа дає автошколі право навчати майбутніх водіїв. До того ж наявність сертифіката означає, що автошкола відповідає всім стандартам і вимогам чинного законодавства.

Після виконаної роботи у Вас вже пару відповідних варіантів, але залишається питання про ціну навчання. Вона може відрізнятися на невелику суму, але різницю в якості навчання Ви можете помітити не відразу. Ціни на навчання в автошколах Києва знаходяться приблизно в однаковому сегменті, але ми не рекомендуємо вибирати автошколу, ціна за навчання в якій значно відрізняється від інших в сторону зменшення. В ціну може не входити вартість паливно-мастильних матеріалів тощо. Послуги. У підсумку загальна сума навчання в автошколі буде видна лише в кінці навчання. А чи варто ризикувати?

Ми щиро сподіваємося що, слідуючи цим простим радам, Ви зробите правильний вибір і виберете автошколу, де навчальний процес буде приносити Вам задоволення і залишить тільки приємні спогади!


Не пропустіть