Nissan «зарядить» електрокар Leaf

Японський автовиробник Nissan представив зображення електрокара Leaf в версії Nismo. Така модифікація, на думку маркетологів бренду, припаде до смаку молодої аудиторії.

«Заряджена» модифікація повинна підвищити привабливість «зеленої» моделі в очах досвідчених автомобілістів. За заявами «Ніссана», Leaf Nismo зможе «миттєво прискорюватися на всіх швидкостях».

Leaf Nismo відрізняється від звичайного Leaf другого покоління не тільки фірмовим обвісом і червоними акцентами в обробці. Автомобіль буде динамічним і являти собою «налаштований комп’ютер». Не виключено також, що модель буде оснащуватися батареями підвищеної ємності.

Зовні модифікація Nismo буде відрізнятися від звичайного Leaf агресивним переднім бампером зі світлодіодною оптикою, заднім бампером з дифузором і центральні «протитуманки», бічні «обвіси» і спеціально розробленими колісними дисками, взутими в високопродуктивні шини. Змінам піддасться шасі моделі – кліренс трохи зменшать, а підвіску налаштують більш жорстко. В інтер’єрі з’являться червоні акценти на оббивці крісел, дверних панелях і вентиляційні отвори. Також зміниться кнопка запуску двигуна.

Презентація автомобіля відбудеться 25 жовтня на Токійському автосалоні, де також буде показаний спортивний мікроавтобус Serena Nismo.


Не пропустіть