Новий Hyundai Santa Fe показали на відео

Південнокорейська компанія Hyundai оприлюднила офіційне тизерне відео, на якому показала нове покоління Santa Fe. Автомобіль четвертої за рахунком генерації дебютує 21 лютого нинішнього року у себе на батьківщині. Версію для Європи презентують в березні в рамках Женевського автошоу.

На відео можна крупним планом бачити шестикутну радіаторну решітку, задній бампер, який отримав здвоєні патрубки вихлопної системи, головну оптику. Hyundai Santa Fe вже можна замовити на домашньому ринку. Під капотом новинки можуть перебувати силові агрегати на 2 і 2,2 літра, здатні генерувати 186 і 202 кінських сил відповідно. За замовчуванням кросовер отримав 8-діапазонну автоматичну трансмісію і систему повного приводу.

Пакет опцій Hyundai Santa Fe включає 8-дюймовий екран, систему стабілізації, голосовий помічник, функцію моніторингу бокового трафіку, можливість безпечної висадки пасажирів, яка може блокувати двері в разі появи інших учасників руху ззаду, адаптивні фари головного світла, систему запобігання зіткнень, шкіряну обробку салону і скляний дах з люком.


Не пропустіть